Mobile Management oftewel hoe beheer je alle mobiele apparaten.

Mobile Security

Voor het beheren van al je mobiele devices of endpoints binnen de infrastructuur / netwerk van jouw organisatie, is vaak een diversiteit aan oplossingen en tools in gebruik. Denk daarbij aan tools voor uitrol, monitoring, malware en antivirus, back-up, productiviteit tools als O365 en App security en Data security. Daarnaast gebruik je software waarmee de licenties in kaart worden gebracht en lokale beveiligingssoftware, patchmanagement software, enzovoorts.

Doordat gebruikers steeds vaker een voorkeur hebben voor een mobiel device brengen aspecten als “Bring your Own Device BYOD)” en of “Choose yoor Own Device (COYD)” een nieuwe manieren van werken met zich mee. Deze wordt ook nog complexer door de toename van de verschillende besturingssystemen (Win 7, 8, 10, iOS, MacOs, Android, Google en Blackberry) die ook aanvullende beheerwerkzaamheden met zich mee brengt.

Mobile Security via Unified Endpoint Management

Met de “Unified Endpoint Management” oplossing van Caldoo bent je in staat om al jouw mobile endpoints (laptops, tablets, wearables, smartphones en IoT devices) centraal en uniform te beheren vanuit een portal. Gedurende de volledige life cycle van het device in de portal (van uitrol tot en met het afstoten van een mobiel device). Door arbeidsintensieve beheertaken te automatiseren houd je kosten beter in de hand, verklein je risico’s van menselijk falen en kun je compliance richtlijnen eenduidig doorvoeren en controleren.

De belangrijkste kenmerken:

  • Mogelijkheid tot Managed Service.

  • Een Cloud oplossing die al 13 jaar in de markt aanwezig is.

  • Security platform is altijd up-to-date met ongeëvenaarde beveiligingscertificeringen.

  • Te managen vanuit één centrale portal.

  • Trendwachters als Gartner zien MaaS360 als “best-in-class”.

  • Door WATSON Artificial Intelligence inzicht in security risico’s en bedreigingen.

  • De uitrol en inzet is eenvoudig en snel te realiseren.

  • De servicedesk is 7*24 beschikbaar.

  • Volwassen, robuust, schaalbaar en open Cloud platform.

Meer weten?

Caldoo kan je volledig ontzorgen met een advies op maat op basis van de volledige business implicatie van een Unified Endpoint Management oplossing.
Wil je daarom meer informatie over hoe wij je kunnen bijstaan bij jouw Mobile Security? Neem dan contact met ons op.