Waarom Zimperium?

Beveilig je mobiele endpoints

Zimperium zIPS is een geavanceerde oplossing voor de verdediging van mobiele dreigingen voor ondernemingen. Waardoor een permanente bescherming op het apparaat aanwezig is voor zowel bedrijfseigen als ook BYOD-apparaten. Door gebruik te maken van Zimperium, detecteert zIPS bovendien bedreigingen in de hele kill chain: apparaat-, netwerk-, phishing- en app-aanvallen.

Apple-android-chrome
Zimperium devices

Op privacy gerichte, mobiele beveiliging voor ondernemingen

Zimperium on-device, machine learning-aangedreven detectie, is schaalbaar naar de behoeften van het personeelsbestand van een organisatie. Het beveiligt apparaten tegen zelfs de meest geavanceerde bedreigingen. Met een privacy-first benadering van gegevensverwerking, stelt Zimperium bedrijven in staat om BYOD-apparaten te ondersteunen maar te beveiligen zonder de persoonlijke gegevens van de eindgebruiker op te offeren.

Mogelijk gemaakt door machine learning

Zimperium machine learning engine is ontwikkeld vanuit de behoeften van ondernemingen. De cloudgebaseerde ML-engine biedt realtime bescherming op het apparaat. Het gebruikt miljarden data points om de mobiele risico’s en bedreigingen te begrijpen en mobiele endpoints veilig te houden. Dit security model wordt rechtstreeks geleverd aan het mobile endpoint. Waardoor het mobiele apparaat een bescherming krijgt direct op het apparaat zelf. Tenslotte wordt het endpoint zelfs beschermt ook als het niet verbonden is met een netwerk.

Zimperium z9 device

Ondersteun Zero Trust met kritieke, vertrouwelijke mobiele data

Zimperium levert kritieke mobiele dreigings- en risicogegevens die nodig zijn voor het ondersteunen van moderne Zero Trust architecturen. Waardoor beveiligingsoperaties en het werk van incidentresponsteams mogelijk wordt gemaakt. De ongeëvenaarde forensische analyse van bedreigingen en risico intelligentie kan worden geïntegreerd met toonaangevende unified endpoint management (UEM) of enterprise mobility management (EMM) oplossingen. Maar ook met security operations (SOC) en incident response (IR) diensten en hulpmiddelen.

Overal inzetbaar

Door een geavanceerd cloud-native dashboard (zConsole) kan Zimperium eenvoudig worden beheerd.  Waardoor IT-, Risk/Compliance- en beveiligingsbeheerders het Security beleid van een organisatie kunnen beheren, controleren op bedreigingen. En hierdoor eenvoudig mobiele risico’s kunnen beperken. 

Zimperium zConsole

Mogelijk gemaakt door machine learning

Op het apparaat gebaseerde detectie, op basis van machine learning, biedt preventie tegen de nieuwste mobiele bedreigingen. Waaronder zero-day malware.

Zips Critical data

Kritieke gegevens, waar je ze nodig hebt

Door integraties met SIEM-, IAM-, UEM- en XDR-platformen binnen een onderneming, hebben beheerders altijd de gegevens die ze nodig hebben.

Overal te implementeren

Aan wettelijke bepalingen kan eenvoudig worden voldaan. Of Zimperium nu geïmplementeerd is in de cloud, on-premise of air-gapped omgeving.

Zips Zero touch

Zero Touch-implementatie

Implementeer en activeer Zimperium op de mobiele endpoints van jouw werknemers zonder ingewikkelde activeringsstappen voor en door de eindgebruiker.

Zips integrations

Kritieke gegevens

Uitgebreide apparaat gegevens stelt jouw organisatie in staat een volledig beeld te krijgen van de mobiele endpoint beveiliging. Bovendien ondersteunt het Zero Trust-architecturen via bestaande integraties.

Volledige mobiele dekking

Ongeacht het mobiele apparaat, van tablet tot telefoon, Zimperium biedt volledige beveiligingsdekking voor Android, iOS en ChromeOS.

Vraag een demo aan en praat met een van onze beveiligingsexperts

Tenslotte, andere keken ook naar