Alterdesk

Eenvoudig Mobiel communiceren is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Nu is het gebruik van vrij beschikbare messengers zoals WhatsApp en de Facebook en LinkedIn zodanig ingeburgerd dat deze niet alleen privé maar ook zakelijk gebruikt worden. Het enorme gebruikersgemak zorgt voor een hoge adoptiegraad en het is vrijwel altijd beschikbaar. Helaas is de veiligheid niet geborgd en daarmee ook in strijd met de Nederlandse privacy wetgeving.

Caldoo biedt een zakelijke oplossing waarmee uw gebruikers eenvoudig en absoluut veilig kunnen communiceren binnen alle lagen van de organisatie maar ook met personen buiten de grenzen van de organisatie zoals businesspartners en bijvoorbeeld patiënten of cliënten. Daarnaast biedt de oplossing nog veel meer. Zo kan de messenger niet alleen gebruikt worden vanaf alle apparaten maar is het ook integreerbaar in uw CRM bedrijfssoftware of EPD waarbij gebruik wordt gemaakt van standaard API’s.

Alterdesk

Waarom Alterdesk?

 • Berichten en bestanden uitwisselen
  De kern van Alterdesk is messaging. Wij vinden dat het uitwisselen van berichten en (grote) bestanden gemakkelijk, intuïtief en veilig moet zijn. Je kunt met de Alterdesk messenger ieder type bestand verzenden: PDFs, Office documenten, foto’s, video’s en meer.

 • Voor ieder device
  Of je nu achter een bureau werkt, aan het bed van een patiënt of buiten de deur, met de Alterdesk messenger kun je blijven communiceren met het apparaat van jouw keuze. De messenger is beschikbaar voor pc’s, tablets, smartphones en wearables.

 • Beeldzorg
  Onze videobel-functionaliteit is ideaal voor overleg tussen zorgverleners onderling en voor zorgverleners die via hun PC, smartphone or tablet beeldzorg willen verlenen aan patiënten of cliënten. Op deze manier kunnen patiënten of cliënten overal face-to-face contact hebben met hun zorgverlener.

 • Stream via smart glasses
  Onze app voor smart glasses stelt zorgverleners in staat om handsfree videobeelden te streamen tijdens het uitvoeren van complexe handelingen (zoals operaties). Zo kunnen collega’s, externe specialisten of dokters in opleiding op afstand meekijken met medische ingrepen of ondersteuning bieden.

 • Veilige, versleutelde messaging
  We gebruiken de krachtigste encryptiesleutels, firewalls, inbraakdetectiesystemen en inbraakpreventiesystemen. Daarnaast wordt de messenger ontwikkeld en gehost binnen Nederland. De messenger is daardoor compliant met de NEN7510 en ISO27001 normen voor communicatie in de zorg. De messenger is bovendien getest door Deloitte / Assuring Medical Apps.

 • Software integraties
  Het kan enorm veel tijd besparen om communicatie met patiënten / cliënten automatisch weg te schrijven in een EPD of FACT-bord. Dankzij onze API is het onder andere mogelijk om koppelingen met alle soorten software. Er zijn tal van integraties mogelijk.

Data gegarandeerd in Nederland !!!

Nederland

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel ons op 0492 77 51 74 of neem contact met ons op.