Wil jij ook je mobiele productiviteit verbeteren?

Mobiele productiviteit met O365

O365

Met O365 in de cloud maak je gebruik van de bekende Office programma’s in de cloud, zoals Outlook, Word en Excel. Maar er is meer. Want Microsoft Office biedt ook functies oa. Exchange waarmee je als gebruiker beter kan samenwerken met je collega’s en partners. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen

Mobiele productiviteit met en door een uitstekende mobiele werkplek

Online Werkplek

Werkplekbeheer in sterke mate vereenvoudigen. Flexibel en schaalbaar zijn door op ieder moment het aantal en omvang van de gewenste online werkplekken te kunnen aanpassen. Ervoor zorgen dat eindgebruikers altijd en overal zorgeloos werken op een device naar keuze, desgewenst overal met verschillende soorten apparaten.

Mobiele productiviteit bereik je door een goede samenwerking en communicatie

Samenwerken

Samenwerken en veilig communiceren met je collega’s, klanten en leveranciers, online en offline is tegenwoordig een voorwaarde om succesvol te kunnen zijn Gegevens eenvoudig, snel én veilig delen met hen die het nodig hebben. Er voor  zorgen dat medewerkers beter samenwerken door middel van sociale interactie en het eenvoudiger (terug)vinden van informatie.

Mobiele productiviteit door een optimale beveiliging

Beveiliging

Security, het bieden van een realtime bescherming tegen online bedreigingen zoals virussen, spyware, spam, digitale inbraakpogingen en web-based aanvallen, is een noodzaak. Zeker nu medewerkers steeds vaker mobiel werken ook buiten de reguliere omgeving van de organisatie. Devices moeten daarom altijd beschermd zijn, up-to-date.  

Mobiele productiviteit

Altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens en applicaties, ongeacht het mobiele device dat wordt gebruikt. Door door enkel in te loggen, beschik je over een volledige IT-omgeving. Je blijft op de vertrouwde manier werken, maar profiteert van de voordelen van werken in de cloud. De volledige IT-omgeving draait op meervoudig redundant uitgevoerde Enterprise hardware in gecertificeerde datacenters. De omgeving is modulair opgezet, waardoor de werkplek op maat gecreëerd kan worden.

Met onze dienstverlening leveren wij oplossingen die zich richten op mobiel en veilig werken overal en altijd, ongeacht het type en eigendom van het apparaat waarmee dat gebeurd. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is. Gebruikers hebben toegang tot de juiste applicaties en werken met optimale werkplekken. Ondersteund door onderliggende platformen schaal en flexibel en die daardoor altijd klaar zijn voor de toekomst. Dat is mobiele productiviteit.

Mobiele productiviteit

6 redenen om jouw mobiele productiviteit te verbeteren!

  • Verlaging van IT-beheerkosten

  • Directe ondersteuning op afstand

  • Centraal beheer en beveiliging

  • Eenvoudig wisselen van werkplek en locatie

  • Per maand op- en/of afschalen van werkplekken 

  • Besparing op hardware, omdat de systeemeisen lager zijn bij het werken in de cloud