Workspace 365

Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een digitale werkplek met de juiste applicaties, die altijd, overal en op ieder device beschikbaar is. Workspace 365 biedt deze complete online werkplek en bouwt daarvoor verder op de kracht van Office 365. Het mooie is dat je niets hoeft te installeren en dat de medewerker direct op ieder apparaat met een internetbrowser toegang heeft tot zijn online werkplek via een veilige https-verbinding. Introduceer vandaag nog deze browser-based werkplek waar uw klant op zit te wachten en maak de traditionele desktop overbodig.

Partner Workspace 365

Waarom Workspace 365?

 • Maakt Office 365 eenvoudig:
  Doordat Workspace 365 een intuïtieve schil legt over Office 365 wordt het gebruikersgemak van onder andere Outlook en SharePoint verhoogd en wordt er een centraal startpunt voor medewerkers gecreëerd.

 • Single Sign-on:
  Als gebruiker logt u één keer in voor toegang tot alle apps. Workspace 365 heeft een koppeling met Windows Azure Active Directory. Hierdoor wordt voor meer dan 3.500 applicaties Single Sign-On ondersteund.

 • On-premise, hosted en cloud applicaties in één:
  Met behulp van Clientless RDP kan elke applicatie worden opgenomen in de online werkplek van uw klant, zonder cliënt installatie en met Single Sign-On. Informatie direct beschikbaar via Live Tiles: Doordat Workspace 365 werkt met verschillende Live Tiles wordt informatie direct op de werkplek getoond. Er zijn Live Tiles voor onder andere e-mail, agenda, documenten en nieuws.

 • Extra business apps:
  Biedt mogelijkheden om bedrijfsprocessen als urenregistraties, CRM of projectmanagement te vereenvoudigen met business apps in Workspace 365.

 • Customize je eigen werkplek:
  De werkplek is volledig te customizen. Door de kleuren en het logo van uw organisatie toe te voegen, krijgt de werkplek een eigen look and feel. Door een eigen productnaam te gebruiken spreken medewerkers over hun werkplek.

Workspace 365 is uitermate geschikt voor klanten die:

 • online werken of in een overbruggingsfase zitten naar online werken.

 • gebruik maken van verschillende applicaties die ieder gebaseerd zijn op verschillende technologische infrastructuren.

 • medewerkers hebben zonder vaste werkplek of die vaak thuis werken.

 • medewerkers hebben die graag op hun eigen device werken (bring your own).

 • een IT-vrije werkplek willen.

Data wordt opgeslagen in de zwaarbewaakte datacenters

van Microsoft.

Nederland

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel ons op 0492 77 51 74 of neem contact met ons op.

Andere keken ook naar