Waarom Wandera?

Bescherming tegen externe en interne mobiele bedreigingen

Wandera is de enige mobiele beveiligingsprovider die beide kanten van het mobiele risico aanpakt: de cyberdreigingen gericht op mobiele devices en de risico’s dat vertrouwelijke gegevens worden blootgesteld aan schaduw IT die voortvloeit uit het mobiele gebruik van werknemers. Alles via één geïntegreerde oplossing.

wandera outside-inside
wandera multi-level

Multi-level: beveiliging op het eindpunt en in het netwerk

De meeste mobiele oplossingen bieden alleen detectie van cyberdreigingen op het mobiele apparaat. Wandera gaat verder met een aanpak op meerdere niveaus die dynamische beveiliging in het netwerk biedt, aanvallen bij de bron zoals zero-day phishing stopt en malafide toegang tot bedrijfstoepassingen in de cloud voorkomt. Threat Intelligence wordt mogelijk gemaakt door MI: RIAM, ‘s werelds toonaangevende machine learning voor mobiel risico.

De balans tussen bedrijfsbeveiliging en gebruikersprivacy

Je hoeft niet langer een balans te vinden tussen het beveiligen van vertrouwelijk bedrijfsinformatie en de privacy van de werknemers / gebruikers in de organisatie. Met de oplossing van Wandera beveiligen wij de mobiele apparaten en de toegang tot de gebruikte cloud-applicaties. Maar wij beschermen ook de privacy van gebruikers online en beschermen hen tegen phishing.

U hoeft niet langer een balans te vinden tussen het beveiligen van uw eigen gegevens en de privacy van uw gebruikers. We beveiligen uw mobiele eindpunten en de toegang tot uw cloud-applicaties. Maar we beschermen ook de privacy van uw gebruikers online en beschermen hen tegen phishing.
wandera gemengd landschap

De juiste beveiliging voor eigen en zakelijke apparaten

Elk model voor mobiel eigendom vereist verschillende niveaus van controle voor een organisatie en voor haar gebruikers. Wandera biedt de ideale oplossing voor elke mobiele use case, inclusief BYOD, COPE of COBO, en kunnen ze allemaal integreren om het gemengde landgoed te ondersteunen.

Vraag een demo aan en praat met een van onze beveiligingsexperts

Tenslotte, andere keken ook naar