Evenementen

Caldoo geeft met regelmaat informatieve sessies over thema’s gerelateerd aan onze dienstverlening. Je vindt hier de actuele agenda.

Info security beurs 2019

Caldoo is erbij. Wij zijn op de beurs met een stand aanwezig op 30 en 31 oktober. Er worden die twee dagen meer dan 100 inhoudelijke sessies gegeven. Ontmoet ons op de beursvloer. Onder het genot van een kopje koffie praten wij je graag bij over de trens en ontwikkeling op het gebied van Mobile Management & Security

Wat kun je je doen om te voorkomen dat er datalekken en malware jouw organisatie binnen komt. Bescherm je devices en data. Misschien denk je dat het in jouw organisatie goed zit, in de praktijk valt dat tegen en kan dat vaak beter!

 

Kom dus naar de stand van Caldoo op de Security Beurs op 30 en of 31 oktober 2019. 

Deelnemen als VIP aan de InfoSecurity 2019?

Gratis parkeren, lunchen in de exclusieve VIP lounge, toegang tot de netwerkborrel en ‘reserved-seating’ in de theaters. Deze ingrediënten vormen de perfecte combinatie voor iedere IT-professional die zijn bezoek aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo tot een waardevolle dag wil maken. Wij als Caldoo Groep maken dit graag mogelijk voor jou! Bezoekers die eerder de InfoSecurity beurs bezochten waarderen het VIP-programma. Door meedoen aan het VIP-programma heeft dit geleid tot een beter resultaat van de beursdeelname.

Mobile Management & Security!

Informatieve sessie op 15 maart 2018 in Aarle-Rixtel

Dit seminar kent een tweetal aandachtsgebieden:

  1. Weten hoe je op eenvoudige wijze jouw volledige mobiele vloot kunt (laten) beheren? Wat de voordelen hiervan zijn en wat voor kostenbesparing je kunt realiseren? 
  2. Cybercriminaliteit door malware en phishing zijn bijna aan de orde van de dag. Hoe kun je jouw organisatie hiertegen beschermen?

Wil je meer weten over een van de twee of beide onderwerpen kom dan op 15 maart naar ons.

Mobiele devices eenvoudig en efficiënt beheren?

Informatieve sessie op 23 maart 2017 in Aarle-Rixtel

De IT beheer- en supportteams van organisaties staan voor enorme uitdagingen. Zij moeten er 7*24 voor zorgen dat naast de traditionele desktop ook laptops, smartphones, tablets, wearables en zelfs het Internet of Things (IoT) veilig toegankelijk zijn en blijven. Weten hoe?

Wil je meer weten over een van de twee of beide onderwerpen kom dan op 23 maart naar ons.

Mobiele productiviteit bereik je door een goede samenwerking en communicatie

Voorkom dat patiëntgegevens op straat komen! Bescherm apparatuur en data op apparaten. Misschien denkt u dat het in uw organisatie goed zit, in de praktijk valt dat tegen en kan dat vaak beter!

We nodigen u daarom van harte uit om deel te nemen aan een informatieve sessie, die u helpt bij het voorkomen van datalek en malware op mobiele apparaten. Onderwerp van deze kosteloze sessie is; ‘hoe beheer ik veilig, effectief en efficiënt de toename in ontsluiting van patiëntgegevens op mobiele apparaten?’

 
Kom dus naar de informatieve sessie van Caldoo in samenwerking met Leiderschap in Zorg
Op de Kokermolen 11 te Houten op 7 september 2016, om 16.00 uur. 

Hoe beheer ik veilig, effectief en efficiënt de  ontsluiting van patiënt- en cliënt- gegevens op mobiele apparaten?

Informatieve sessie op 22 maart 2016

in Aarle-Rixtel

Mobiele devices in de zorg

Onder andere weten wat de wijziging van de Wet Bescherming Persoonsgegevens per 1 januari  2016 inhoud als het gaat om de meldplicht datalekken wat de boeterisico’s bij schending van de privacyregels zijn voor organisaties?

Weten hoe u op eenvoudige wijze uw volledige mobiele vloot kunt (laten) beheren? Wat de voordelen hiervan zijn en wat voor kostenbesparing u kunt realiseren? Meer weten?

Hoe beheer ik veilig, effectief en efficiënt mijn volledige mobiele vloot?

Informatieve sessie op 11 februari 2015 in Aarle-Rixtel

Weten hoe u op eenvoudige wijze uw volledige mobiele vloot kunt (laten) beheren? Wat de voordelen hiervan zijn en wat voor kostenbesparing u kunt realiseren? Meer weten?

Een van onze gasten gaf deze feedback: “Niet alleen een gemeend warm welkom, wat de naam Caldoo al deed vermoeden, maar ook een levendige en vanuit veel invalshoeken boeiende informatiesessie. En als klap op de vuurpijl een handig beheerproduct, goed onderbouwd met een businesscase, dat u zeker verder helpt en kosten en moeite gaat besparen.”