Ben jij op zoek naar de mogelijkheid om al je mobiele apparaten beheren vanuit een centrale portal?

Complete UEM

Complete UEM

Zero touch uitrol van alle mobile apparaten: laptops Smartphones, tablets, Wearables & IoT. Voor Apple, Android en Windows.

BestCloud

Beste cloud oplossing

Bewezen, volwassen, robuust, schaalbaar en flexibel platform / technologie met vele tevreden gebruikers 

Open Platform

Open platform met unieke integratie mogelijkheden met vele on-prem- en cloudservices van marktleiders. Biedt een naadloze manier om gebruikers snel productief te maken en jouw infrastructuur en gegevens te beveiligen.

BestUI

Beste UI

Klanten waarderen het intuïtieve ontwerp van de container. Vereenvoudigde workflows en vergaande mogelijkheden van geautomatiseerde (beheer)processen en single touch / click-toegang.

Veiligheid

De EUM oplossing kent een groot aantal veiligheidscertificeringen en security maatregelen die ervoor zorgen dat deze cloud oplossing veilig en betrouwbaar is. 

Toegewijd

Support

Support is 24x7x365 beschikbaar via chat, phone en email. Tevens zorgt een beheerteam ervoor dat de OS-ondersteuning continue dagelijks wordt bijgewerkt met de laatste en nieuwste updates! Zij implementeren ook de laatste security updates, zodat de UEM oplossing de hoogst mogelijk graad van veiligheid heeft.

Mobile Management

De IT beheer- en supportteams van organisaties staan voor enorme uitdagingen. Zij moeten er 7*24 voor zorgen dat naast de traditionele desktop ook laptops, smartphones, tablets, wearables en zelfs het Internet of Things (IoT) veilig toegankelijk zijn en blijven. Mobiele apparaten zijn steeds minder vaak eigendom van de organisatie zelf en steeds vaker eigendom van de werknemer, met alle gevolgen van dien voor uw organisatie. De medewerker is zich namelijk van nature niet bewust van de vele risico’s de zij lopen op het verlies van vertrouwelijke data. Tevens kennen deze apparaten een grote verscheidenheid aan operating systemen. Daarnaast hebben de meeste organisaties vandaag de dag geen real-time inzicht in en controle over hun mobiele omgeving om daarmee de risico’s en de kosten van beheer van deze apparaten te verminderen. Terwijl wel van de organisaties wordt verlangd, dat IT er voor zorgt dat de security en informatiebeveiliging van zowel de organisatie als de werknemers gewaarborgd is. 

Mobility Management

Beveiliging is mede daardoor gecompliceerder geworden dan ooit tevoren. Gebruikers genieten van continue connectiviteit via hun apparaten naar het internet, naar andere (persoonlijke) apparaten, het bedrijfsnetwerk en alles wat daar tussenin zit. Ze hebben altijd en overal toegankelijkheid. Werkgevers van vandaag verwachten dat hun werknemers de klok rond productief zijn op de werkplek, thuis, of in het veld. Of dit nu gaat met een zakelijke of privé apparaat. Dit vraagt weer om eenvoud en flexibiliteit. 

Welke Mobile Management kunnen wij bieden?

Met Unified Endpoint Management kunnen wij er voor zorgen dat alle endpoints, smartphones, tablets, laptops en IoT, in een organisatie centraal worden gemanaged vanuit één portal. Apparaten kunnen eenvoudig, snel en flexibel worden uitgerold, voorzien van alleen door de organisatie gewenste configuraties en applicaties en krijgen daardoor toegang tot de gewenste netwerken en bedrijfsapplicaties. Het gebruikersgemak neemt hierdoor enorm toe en de supportkosten voor beheer verminderen aanzienlijk.

Je kunt er op vertrouwen dat wij als Caldoo Groep je ontzorgen op het gebied van beheer en leveren een robuuste, schaalbare, krachtige, end-to-end totaaloplossing. Deze oplossing voorzien wij met een op maat te leveren dienstverlening.

6 redenen om Mobile Management te implementeren?

  • Eenvoudig en flexibel beheren van alle (mobiele) apparaten vanuit een centrale portal

  • Security beleid uitrollen vanaf een plek voor zowel zakelijke als privé apparaten

  • Veilig toegang geven tot bedrijfsgegevens op elk moment en vanaf elke locatie

  • Applicaties snel en eenvoudig uit rollen en beheren op afstand, naar groepen en individuele apparaten

  • Eenduidige netwerk en WiFi configuraties centraal te beheren

  • Toegang verlenen tot bedrijfsapplicaties al dan niet in de cloud, desgewenst met single sign-on en two-factor authenticatie