Waarom kiezen voor Caldoo:

Caldoo is een no-nonsens IT dienstverlener met de focus op Mobile Management, Mobile Security, Mobile Back-up en Mobile Productivity. Met als doel het verminderen van de risico’s van mobiel werken voor onze klanten en verhogen van de productiviteit van hun medewerkers.

Met onze dienstverlening leveren wij oplossingen die zich richten op mobiel en veilig werken overal en altijd. Ongeacht het type en eigendom van het apparaat waarmee dat gebeurd. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal, veilig beschikbaar is. 

Gebruikers en medewerkers hebben toegang tot de juiste applicaties en werken met optimaal ingerichte werkplekken. Ondersteund door onderliggende robuste, schaalbare en flexibele Self Service Cloud platformen zijn daardoor altijd klaar voor de toekomst. 

De medewerkers ervaren en krijgen een hoge graad van gebruikersgemak. Terwijl IT geen zorgen meer heeft over informatiebeveiliging en security eisen. Het aantal supporttickets loopt enorm terug. Waardoor de support inspanning van IT ook nog drastisch wordt verminderd.

Caldoo richt zich op het verminderen van de risico’s van mobiel werken bij en door de klant. Wij doen dit door het leveren van toegevoegde waarde op het gebied van veilig mobiel werken. Zodat de klant overal en altijd, ongeacht het type en eigendom van het apparaat kan werken.

Onze medewerkers zijn ervaren, innovatief, ambitieus en lopen voorop in hun vakgebied. Wij stellen de problematiek van de klant centraal. We leveren pragmatische en realistische oplossingen. Wij doen dit in teamverband samen met de klant en veelal in project-vorm. Onze aanpak is oplossingsgericht, flexibel, gefaseerd en heeft zich ruimschoots bewezen in de praktijk.

Onze kernwaarden zijn bepalend voor wat wij doen: de diensten die we leveren, de klantrelaties die wij aangaan en de mensen die wij in dienst nemen. Kernwaarden vormen het fundament onder onze organisatie en zijn bepalend voor onze cultuur. Wij hanteren dan ook de volgende kernwaarden:

 • Ondernemend; Wij zien kansen die wij vertalen tot concrete acties;
 • Klantgericht; Wij stellen de wensen en het belang van de klant altijd centraal;
 • Leergierig; Wij verbeteren onszelf continu;
 • Innovatief; Wij zetten verfrissende ideeën om in gedegen oplossingen;
 • Eerlijk; Wij zijn betrouwbaar en communiceren open en met plezier.

Caldo(o) is Italiaans voor warm en betrokken. Deze warmte en betrokkenheid willen wij uitstralen.

Caldoo is oprecht betrokken bij haar klanten. Mede door onze goede branchekennis van de klant en onze open en eerlijke communicatie doen wij wat we beloven en leveren onze projecten op tijd, met kwaliteit en binnen budget.

 • Met een eigen visie, aanpak en methodologie

 • Bewezen aanpak

 • Oprechte betrokkenheid bij onze klanten

 • Kennis van de branche van de klant

 • We leveren wat we beloven binnen tijd en budget

 • Sterke relatie met top leveranciers

Caldoo geeft met regelmaat informatieve sessies over thema’s gerelateerd aan onze dienstverlening. Klik hier voor de actuele agenda.