Mobile Security met Pradeo

Mobile Security is het totaal aan diensten en producten om veilig mobiel werken te kunnen garanderen. Het werken met mobile devices raakt steeds meer ingeburgerd en daarmee ook het gebruik van App’s. Deze App’s vormen een onontkoombare toegang tot persoonlijke en zakelijke informatie. Zij geven directe toegang tot eindgebruikers en hun devices en de gegevens die hierop staan. Met alle risico’s van dien. Mobile Security bevat oplossingen voor:

  • De bescherming van mobiele apparaten

  • Het testen van de beveiligingsniveaus van de gebruikte applicaties

  • Het zichtbaar maken van data lekkage door applicaties

  • Het beveiligen van de toegepaste applicaties

Deze functionaliteit is volledig geïntegreerd in de Enterprise Mobility oplossing waardoor het centraal beheer van deze functionaliteit vanuit dezelfde portal geregeld kan worden.

pradeo security

Waarom Mobile Security?

Het werken met mobile devices raakt steeds meer ingeburgerd. Of dit eigen devices zijn van medewerkers of devices verstrekt door de organisatie het werken met App’s neemt daardoor enorm toe. App’s vormen een onontkoombare toegang tot persoonlijke en zakelijke informatie en geven directe toegang tot eindgebruikers en hun devices en de gegevens die hierop staan. App’s hebben een korte ontwikkelingscycli, waardoor controle op veiligheid een enorme druk legt op de IT afdeling.  

App’s worden door gebruikers eenvoudig gedownload, zonder dat zij zich realiseren welke risico’s er zitten in de App. Vaak is het klik, klik, akkoord en klaar voor gebruik. We vertrouwen hierbij blind op de standaardbeveiligingscontroles van onze App-store, met alle gevolgen van dien. App’s zijn de belangrijkste oorzaak geworden van mobiele bedreigingen en daarmee behoren ze tot de voornaamste niet te onderschatten mobiele beveiligingsuitdagingen.

We willen uiteraard niet dat App’s gegevens van onze mobile devices ongevraagd en zonder ons medeweten:

  • onze lokaties gegevens ongevraagd delen met derden

  • bedrijfsgegevens doorsluizen naar onbekende derden

  • ongevraagd gebruik maken van onze netwerkfaciliteiten

  • ons adresboek cq contactlijsten doorsturen naar onbekende / obscure sites

  • onze persoonsgegevens zoals credit kaart en bankgegevens doorsluizen naar onbekende derden

  • apps voorzien van malware schillen en of overlay schermen

werk veilig

Mobile Threat Protection

Bescherm je mobiele apparaten met een multilaagse oplossing die volledig aan alle beveiligingseisen kan worden aangepast.

Testen Applicatiebeveiliging

Identificeer de kwetsbaarheden en het verborgen gedrag van apps die je gebruikt met ons kant-en-klare platformKrijg met één klik een perfect inzicht in de beveiligingsniveaus van de onderhavige App’s.

Runtime-toepassing

Integreer onze zelfverdedigings- SDK op jouw apps om hen te beschermen tegen bedreigingen afkomstig van App’s, netwerken en apparaten.

Mobile Security Pradeo

Nieuwsgierig naar wat de oplossing voor je kan betekenen of wil je er gelijk zelf mee aan de slag, neem contact op en vraag een demo aan.

Tenslotte, andere keken ook naar