Wil jij ook een betrouwbare mobile backup & restore online?

Mobile Backup

Backup

Je wilt er zeker van zijn dat je een betrouwbare mobile backup hebt van je mobiele apparaat. Dat je zorgeloos kunt vertrouwen op een volledig geautomatiseerde backup van je vertrouwelijke data, mail en overige bestanden van je mobiele apparaat

restore

Restore

Ook wil je een flexibele en eenvoudige self service restore mogelijkheid. Waardoor je zelf specifieke data of alle data terug kunt zetten.

Cloud Backup & Restore

Cloud

De data wordt opgeslagen in de Cloud. Met een schaalbare capaciteit, want de hoeveelheid data neemt immers exponentieel toe. We kunnen hierbij tevens voldoen een de laatste gestelde eisen omtrent privacy en betrouwbaarheid die gebruikers en overheid en maatschappij stellen.

Mobile Backup & Restore

Online Back-up & Restore. Caldoo biedt nu ook een cloud, volledig geautomatiseerde, gebaseerde back-up oplossing en elimineert daarmee de noodzaak van handmatige tape back-up. Zodat IT-personeel zich niet langer hoeft te bekommeren om het onderhoud en beheer van tape back-up en fysieke handling en veilige opslag van tapes. Hierdoor krijg je zekerheid geboden dat je ten alle tijden beschikt over een correcte en beschikbare back-up. Dit doen wij niet alleen voor uw servers en laptops maar ook voor je smartphones en tablets. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook jouw data uit de Cloud te voorzien van een back-up. Dit lijkt overbodig maar is het zeker niet. Cloudproviders zoals Microsoft, The Box, Sugar CRM en vele meer nemen geen enkele verantwoordelijkheid en geven geen garantie. 

Online Backup & Restore

Jij blijft verantwoordelijk voor de data van jouw eigen organisatie! Opslag van data bij een van de Cloudproviders is enkelvoudig, corruptie van data, een virusinfectie of verwijderen van data kan zonder back-up niet worden hersteld. Een goede back-up van gegevens blijft dus essentieel!

4 redenen om Mobile Backup & Restore te implementeren?

  • Volledige geautomatiseerde oplossing

  • Backup en Restore opties individueel en groepsgewijs te configueren

  • Schaalbaar in omvang van noodzakelijke capaciteit

  • Ook data uit de cloud kan worden meegenomen in configuratie