Acronis

Acronis Backup Cloud is een toonaangevende back-up software, disaster recovery provider voor consumenten, kleine en middelgrote bedrijven en ondernemingen. Acronis-oplossingen omvatten back-upsoftware voor fysieke, virtuele en cloudservers, opslagbeheer, veilig delen van bestanden en systeemimplementatie. Aangedreven door de Acronis AnyData Engine, bieden de Acronis-producten eenvoudige, complete en veilige oplossingen voor gegevens op lokale, externe, cloud- en mobiele apparaten.

Partners Acronis

Met Acronis zorg je ervoor dat jouw data van veilig, snel en betrouwbaar lokaal én in de cloud op het multi-level beveiligde Acronis platform wordt opgeslagen. Door het gebruikersgemak en de veelzijdigheid van Acronis Cloud Backup is het een ideale oplossing voor vrijwel iedere situatie.

“Verzeker jezelf van een dagelijks succesvolle cloud backup en eenvoudige herstelopties.”

Waarom kiezen voor Acronis Backup Cloud?

 • Dubbele back-up:
  Acronis maakt zowel lokaal als in de cloud een back-up, waardoor bestanden bij een kleine calamiteit, zoals een kapotte harde schijf, razendsnel hersteld zijn. Zijn de problemen groter? Dan is de data altijd nog veilig opgeslagen in ons beveiligde datacenter. 

 • Eén oplossing voor alle back-ups:
  Acronis Backup Cloud kan verschillende systemen vanuit één online management portal backuppen. Denk hierbij aan fysieke servers, virtuele servers, werkstations, smartphones, tablets en bestanden.

 • Optimaal beveiligd:
  Acronis neemt meervoudige beveiligingsmaatregelen. Voordat de data over een beveiligde SSL-verbinding naar het gecertificeerde datacenter wordt verstuurd, wordt het versleuteld door middel van AES-256 encryptie.

 • Bescherm e-mail in Office 365 en Microsoft Exchange:
  Acronis maakt het mogelijk om een back-up te maken van de Office 365 en Microsoft Exchange van uw klant om zodoende eenvoudig e-mails, attachments, contacten en kalenders terug te zetten. Dit kan zelfs op basis van een individuele e-mail. Het is ook mogelijk om een volledige Exchange server te herstellen.

Acronis is uitermate geschikt voor klanten die:

 • één back-up oplossing willen voor alle systemen.

 • een gebruikersvriendelijke online management portal willen.

 • een back-up lokaal en in de cloud willen maken.

Data gegarandeerd in Nederland !!!

Nederland

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel ons op 0492 77 51 74 of neem contact met ons op.