Waarom Sandblast Mobile

Mobiele apparaten vormen de achterdeur voor inbreuken op het netwerk en stellen gevoelige bedrijfsgegevens bloot aan risico’s. De SandBlast Mobile oplossing van Check Point is de toonaangevende verdedigingsoplossing voor mobiele bedreigingen (MTD) en beschermt apparaten in jouw bedrijf tegen geavanceerde mobiele aanvallen.

sandblast-mobile-device-hero-image
Sandblast Mobile geavanceerde bescherming
Sandblast Mobile hoogste vangstsnelheid
Sandblast Mobile volledige zichtbaarheid

Geavanceerde bescherming

SandBlast Mobile beschermt de apparaten van werknemers tegen geïnfecteerde apps, man-in-the-middle-aanvallen via wifi, OS-exploits en kwaadaardige links in sms-berichten.

Hoogste vangsnelheid

SandBlast Mobile is de erkende leider in de categorie mobiele dreigingverdediging, met de hoogste vangstcijfers voor bedreigingen op de markt.

Volledige zichtbaarheid

SandBlast Mobile’s cloudgebaseerde dashboard biedt real-time threat intelligence en inzicht in het soort bedreigingen die jouw bedrijf loopt.

Hoe werkt SandBlast Mobile

Alleen SandBlast Mobile biedt een complete mobiele beveiligingsoplossing die de apparaten van werknemers beschermt tegen alle aanvalsvectoren.

  • Door malware geïnfecteerde apps

  • Man-in-the-middle-aanvallen via wifi-netwerken

  • Zero-day malware

  • OS exploits

  • Schadelijke links verzonden via sms

sandblast mobile video

10 redenen waarom Sandblast nog scoort in security testen

SandBlast Agent, Check Point’s oplossing voor Endpoint Security, komt steevast hoog uit de securitytesten van onafhankelijke onderzoeksinstituten. Waarom is dat zo? 10 logische verklaringen.

10 redenen sandblast

100% van de bedrijven wordt beïnvloed door mobiele malware.
Alleen weten we het vaak nog niet.

De vraag is wat ga jij er aan doen!!

Tenslotte, andere keken ook naar