Diensten

De diensten die Caldoo levert zijn Consultancy, Project en Managed services rondom de oplossingen die wij leveren. Met deze diensten helpen wij graag om de gewenste strategie te bepalen en te vertalen naar de werkvloer. Om daarmee verbeteringen door te voeren die snel resultaat opleveren voor de organisatie. Door onze consultancy kunnen wij organisaties ondersteunen en adviseren op het vlak van Scan’s, Audits, Architecturen en Projectmanagement. Ook kunnen wij trainingen verzorgen rondom de oplossingen die wij aanbieden. Een Proof of Concept behoort eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij organisatie ontzorgen door het uitvoeren van professioneel beheer. Dit alles met als doel om de juiste informatie altijd en overal beschikbaar te hebben. Gebruikers kunnen daardoor mobiel samenwerken en toegang krijgen tot de gewenste applicaties en optimale werkplekken, met onderliggende platformen. Die robuust, schaalbaar en flexibel zijn en daardoor altijd klaar zijn voor de toekomst.

Consultancy

Het managen van je Mobiele en of ICT omgeving door het inzetten van Software as a Service (SaaS) is een oplossingsrichting waarvan steeds vaker door organisaties gebruik van wordt gemaakt. Caldoo levert diverse SaaS-oplossingen en ondersteunt haar klanten hierbij graag. Samen kijken we welke keuze past bij jouw organisatie en bepalen samen de roodmap naar succes. 

De zekerheid van ontzorgen

SaaS biedt alle functies van een traditionele applicatie, maar dan via een webbrowser of een mobiel apparaat. Lokaal installeren is daardoor overbodig. De voordelen zijn:

  • Je betaalt alleen voor de functionaliteit die u gebruikt en vaak ook alleen voor de duur van het gebruik.

  • Je krijgt direct de beschikking over alle nieuwe functionaliteiten zonder extra kosten.

  • Je bepaalt als functioneel eigenaar zelf wanneer u welke functionaliteiten in gebruik neemt, de benodigde hardware is er altijd.

  • Korte en flexibele implementatie trajecten.

Projecten

Het implementeren van je Mobiele en of ICT omgeving door het inzetten van Software as a Service (SaaS) is een oplossingsrichting waarvan steeds vaker door organisaties gebruik van wordt gemaakt. Caldoo kan deze trajecten voor je uitvoren in projectvorm, al dan niet op basis van fixed Price. Samen bepalen we hoe het project eruit moet komen te zien. Welke randvoorwaarden en uitgangspunten van toepassing zijn en wie wat inbrengt. In welke tijdsperiode dit moet worden uitgevoerd en tegen elke kosten. 

De zekerheid van ontzorgen

Een ding is zeker afspraak is afspraak.

Managed services

Het managen van je Mobiele en of ICT omgeving, is voor veel organisaties geen primaire activiteit. Steeds meer bedrijven en organisaties zien dit als een noodzakelijk kwaad. Een kostbare en complexe aangelegenheid bovendien. Het is dan ook een logische keuze om het management van je ICT-omgeving uit handen te geven aan professionals. Dan gebeurt het gegarandeerd, professioneel en tegen lagere kosten.

De zekerheid van ontzorgen

Wij maken van jouw bedrijfs-ICT ónze zorg. Indien nodig leveren wij hardware en installeren en configureren deze voor je. Wij monitoren, beheren en onderhouden 24/7 proactief het netwerk, servers, werkplekken, datacenters en alle soorten devices. Op afstand of op locatie. Structureel, tijdelijk of alleen op een bepaald kennisgebied. Wat je wensen ook zijn, wij garanderen de continuïteit van je ICT. Dit doen we samen met gerenommeerde partners.

Samen met Caldoo

Als de continuïteit van je bedrijfsvoering afhankelijk is van het optimaal functioneren van je ICT, komen wij graag in gesprek over hoe wij je kunnen helpen bij het managen van je Mobiele en of ICT omgeving. Samen bepalen we welke onderdelen cruciaal zijn en welke doelen je wilt realiseren. Wat wel en niet haalbaar is. Waardoor jouw focus kan liggen op je kernactiviteit.