Oplossingen

Altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens en applicaties, ongeacht het device dat wordt gebruikt. Dat kan door de moderne werkplek van Cadoo. Door enkel eenmalig in te loggen, beschik je over een volledige IT-omgeving. Je blijft op de vertrouwde manier werken, maar profiteert van de voordelen van werken in de cloud. De volledige IT-omgeving draait op meervoudig redundant uitgevoerde Enterprise hardware in gecertificeerde datacenters. De omgeving is modulair opgezet, waardoor de werkplek op maat gecreëerd kan worden.

Met onze dienstverlening leveren wij oplossingen die zich richten op mobiel en veilig werken overal en altijd, ongeacht het type en eigendom van het apparaat waarmee dat gebeurd. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is. Gebruikers hebben toegang tot de juiste applicaties en werken met optimale werkplekken. Ondersteund door onderliggende platformen schaal en flexibel en die daardoor altijd klaar zijn voor de toekomst.

Caldoo werkplek 2.0

Unified Endpoint Management

Unified Endpoint Management vereenvoudigt het beheer en management van mobiele apparaten door middel van zichtbaarheid en controle van en op smartphones, tablets en laptops in de onderneming.  

Mobile Security

Mobile Security is een totaaloplossing om mobiel veilig te werken met de door de eindgebruiker gewenste applicaties (App’s). Waarbij de App’s voldoen aan de gestelde eisen en wensen op gebied van App beveiliging van de organisatie.

Microsoft Office

Met Microsoft Office in the cloud (O365) maak je gebruik van de bekende Office programma’s in de cloud, zoals Outlook, Word en Excel. Maar er is meer. Want Microsoft Office biedt ook functies oa. Exchange waarmee je als gebruiker beter kan samenwerken met je collega’s en partners. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen.

Online Werkplekken

Werkplekbeheer in sterke mate vereenvoudigen. Flexibel en schaalbaar zijn door op ieder moment het aantal en omvang van de gewenste online werkplekken te kunnen aanpassen. Ervoor zorgen dat eindgebruikers altijd en overal zorgeloos werken op een device naar keuze, desgewenst overal met verschillende soorten apparaten.

Beveiliging

Security, het bieden van een realtime bescherming tegen online bedreigingen zoals virussen, spyware, spam, digitale inbraakpogingen en web-based aanvallen, is een noodzaak. Zeker nu medewerkers steeds vaker mobiel werken ook buiten de reguliere omgeving van de organisatie. Devices moeten altijd beschermd zijn, up-to-date.  en is de data veilig.

Samenwerken & Communiceren

Samenwerken en veilig communiceren met je collega’s, klanten en leveranciers, online en offline is tegenwoordig een voorwaarde om succesvol te kunnen zijn Gegevens eenvoudig, snel én veilig delen met hen die het nodig hebben. Er voor  zorgen dat medewerkers beter samenwerken door middel van sociale interactie en het eenvoudiger (terug)vinden van informatie.

Online Backup

Online backup zorgt ervoor dat de eindgebruiker ongeacht het device (server, desktop, laptop, smartphone en of tablet) waarmee hij werkt gegarandeerd is van een veilige backup en restore faciliteit. Ingeval van een calamiteit kan hierop een beroep gedaan worden. Waarbij tevens voldaan kan worden aan de informatiebeveiligingseisen die een organisatie hieraan stelt.