F-secure

F-Secure Protection Service for Business (PSB) biedt complete en uitgebreide beveiliging voor de gehele IT-omgeving van desktops, laptops, servers, tablets en mobiele telefoons. Het biedt realtime bescherming tegen online bedreigingen zoals virussen, spyware, spam, digitale inbraakpogingen en web-based aanvallen. Met F-Secure zijn de apparaten altijd beschermd, up-to-date en is de data veilig.

Partners F-Secure

Waarom F-secure gebruiken?

 • Revolutionaire beveiligingstechnologie:
  De oplossingen van F-Secure behoren consistent tot de beste oplossingen in onafhankelijke beveiligingsevaluaties. AV-Test heeft F-Secure vijf jaar in de zesjarige bestaansgeschiedenis van de award, bekroond met de Best Protection Award

 • Gelaagde nextgen beveiliging:
  Om jou organisatie beter te beschermen maakt F-Secure gebruik van meerdere lagen van beveiliging en gebruikt het geavanceerde technologieën zoals Behavioral Analysis en Artificial Intelligence. Elke laag beschermt tegen een bepaald aspect van het dreigingslandschap. De combinatie van pro-actieve nextgen technologieën met signature databases die zorgvuldig opgebouwd zijn in de laatste 28 jaar, zorgen voor de beste bescherming

 • Eén oplossing voor alle endpoints:
  F-Secure PSB beveiligt alle endpoints (computers, mobiele apparaten en servers). Hierdoor is het niet meer nodig om meerdere beveiligingsoplossingen of extra hardware te onderhouden.

 • Inclusief Patch Management:
  Hierdoor worden niet alleen Windows updates automatisch bijgewerkt, maar ook 3rd party software updates. Hierdoor wordt zonder iets te hoeven doen al automatisch meer dan 80% van de bekende bedreigingen voorkomen.

 • Eenvoudig te beheren vanuit één portal:
  Beheer alle beveiligingsaspecten vanuit één centraal punt met ingebouwd patch- en device management. Daarnaast geeft de portal inzicht in alle apparaten, zowel op kantoor als onderweg.

F-Secure is uitermate geschikt voor klanten die:

 • Zowel computers, mobiele devices en servers willen beschermen vanuit één portal.

 • Behoeften hebben aan patch management vanuit een beveiligingsportal.

 • Niet groter zijn dan 500 seats.

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel ons op 0492 77 51 74 of neem contact met ons op.