Citrix XenApp

Met Citrix XenApp creëer je online werkplekken voor jouw organisatie, zodat je collega’s en medewerkers overal en altijd met verschillende apparaten kunnen werken. Citrix XenApp is voorzien van de vertrouwde Windows interface. Het maakt gebruik van auto-tiered storage met SSD schijven zorgt voor een optimale performance van de werkplek.

citrix

Altijd en overal zorgeloos werken op een device naar keuze. Het werkplekbeheer wordt in sterke mate vereenvoudigd. De beveiliging en software-installatie worden via remote support geneutraliseerd en standaard redundant uitgevoerd en voorzien van backups.

Waarom Citrix XenApp?

 • Altijd toegang tot data en programma’s:
  De online werkplek wordt gepersonaliseerd middels een eigen account, wachtwoord en bestanden. Via een PC, notebook, thin client, tablet of telefoon kan over een beveiligde SSL-verbinding worden ingelogd.

 • Beheer en beveiliging:
  Desktop Online wordt gehost in de gecertificeerde datacenters in Amsterdam. De datacenters zijn onder andere ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), 14001 (milieumanagement) en 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd. De omgeving wordt centraal beheerd en voorzien van updates, zodat de online werkplek altijd up-to- date is.

 • Bestandsopslag:
  Data kan worden opgeslagen op een persoonlijke harde schijf en op een gedeelde harde schijf. Net zoals op een fileserver kan per account worden bepaald welke mappen een gebruiker mag benaderen. Tevens worden er automatische back-ups gemaakt.

 • Geen verrassingen achteraf:
  Voor de Online werkplek geldt een vast tarief per gebruiker per maand, zodat er geen onzekerheden meer zijn over kosten van onderhoud of falende computers. Tevens kan iedere maand accounts worden toevoegen of verwijderen.

 • Volledig ingerichte werkplek:
  De online werkplek bevat o.a. een Exchange mailbox met antispam. Daarnaast is de back-up ook volledig ingeregeld.

Citrix XenApp is uitermate geschikt voor klanten die:

 • Hun volledige IT-omgeving willen outsourcen. 

 • Een remote desktop omgeving willen.

 • Applicaties willen verplaatsen naar de cloud.

 • Online willen werken.

Data gegarandeerd in Nederland !!!

Nederland

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel ons op 0492 77 51 74 of neem contact met ons op.