Mobile management & security kennissessies

Endpoints en mobile devices zoals smartphones, tablets, laptops en desktops zijn onmisbare ‘tools’ vandaag de dag. Ze verschaffen ons werkgereedschap en toegang tot informatie, zowel binnen als buiten de firewall. Deze apparaten bevatten echter steeds meer gevoelige gegevens, of hebben toegang daartoe. In een moment van onoplettendheid kunnen hackers of malware het systeem en zelfs het netwerk binnendringen. Caldoo heeft een uitgebreid ecosysteem als het gaat om mobile management & Security oplossingen en -diensten. Tijdens deze kennissessies gaan we hier dieper op in. Geven we je de juiste tools en laten we je zien hoe deze oplossingen werken, zodat je na afloop aan de slag kunt met de beste oplossing voor jouw als organisatie.

Met veel enthousiasme nodigen wij je graag uit voor een of meerdere van onze kennissessie op dit gebied. De volgende data zijn voor je gereserveerd:

Onze doelstelling is om samen met jou de werkplek voor jouw medewerkers te verbeteren en veiliger maken. Drie onderwerpen speciaal geselecteerd voor jouw. Binnen ongeveer 30-45 minuten heb je genoeg tips en handvatten om jullie digitale werkplek flexibeler, beter beheersbaar en veiliger te maken. Geef vorm aan de toekomst van jullie moderne digitale werkplek. Vereenvoudig het werk voor IT-, supportmedewerkers. Geef eindgebruikers meer flexibiliteit, veiligheid en gemak.

Partners CheckPoint
Cloud Identity