Maas360 no touch uitrol

IT-afdelingen van bedrijven weten dat high-touch implementatie van nieuwe apparaten een grote uitdaging kan zijn. Configuratie van een nieuwe device met een  persoonlijk bureaublad, alle netwerkdetails, gebruikersinstellingen, applicaties (App’s) en bedrijfsgegevens die de medewerker nodig heeft – en deze vervolgens bijhouden en beveiligen – is misschien gemakkelijk voor jouw IT afdeling. Maar hoe zit het met tientallen laptops? Honderden? Zelfs duizenden?

Als je onderneming er tot nu toe voor heeft gekozen om de uitrol van een nieuw apparaat voor één specifieke eindgebruiker één op één te doen om ze vervolgens uit te leveren aan deze eindgebruiker, dan mis je de geavanceerde mogelijkheden van MaaS360 in combinatie met Microsoft Windows 10 en Apple macOS.  Hiermee kun je de implementatie van een of duizenden devices niet alleen vereenvoudigen maar ook versnellen en stroomlijnen.

Ga je verder met de ouderwetse aanpak?
Of ben je klaar om te moderniseren?

Laat het nieuwe Windows 10 en of MacOS apparaat rechtstreeks bezorgen bij de eindgebruiker en configureer een volledig automatische uitrol van dit apparaat. Hierdoor  komt de noodzaak te vervallen dat de IT afdeling aangepaste images moet samenstellen en fysiek met hardware om moet gaan voor configuratie en of updates. Afgezien van het zware werk, stop met verouderde gereedschappen en begin met het besparen van kosten en het vrij maken middelen en capaciteit.

Kijk Mama, zonder handen!!

Met de krachtige combinatie van IBM® MaaS360® met Watson ™ en clientbeheer tools zoals IBM BigFix®, upgrades en updates kunnen automatisch worden uitgerold voor de nieuwste beveiligingspatches en prestatieverbeteringen. Bedrijfsinfrastructuur vernieuwd? Nieuwe instellingen kunnen soepel naar gebruikers worden uitgerold met OTA-updates voor beveiligings- en netwerkconfiguraties en na de implementatie, jij kan het beheer van nieuwe Windows 10 en oudere systemen consolideren.

Wil je de implementatie stroomlijnen met low-touch of no-touch rollouts voor alle Windows 10 en MacOS-desktops en laptops? En een consistente “PC-as-a-service” en “bring-your-own” ervaring leveren voor PC en Mac?

Voor 30 dagen zonder kosten om te zien hoe jij geld kan besparen en de eindgebruikers een snellere en flexibeler implementatie ervaring kunt geven.