Volgens de FBI waren phishing-aanvallen de meest voorkomende vorm van cybercriminaliteit in 2020. IDC interviewde IBM-experts om deze recente mobiele dreigingen, de kwetsbaarheden van de endpoints en hoe bedrijven hun personeel en data kunnen beschermen te bespreken.

IDC MaaS360

IDC MaaS360

Nu werken op afstand in opkomst is, is vrijwel elk apparaat een mobiel apparaat. Organisaties moeten stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat gebruikers zijn uitgerust met de beste protocollen om gevoelige gegevens te beschermen. IBM Security® MaaS360® met Watson is een vereenvoudigde SaaS Unified Endpoint Management-technologie die integreert met uw bestaande mobiele beveiligings- en beheertechnologieën, waardoor u zero trust mogelijk maakt.


UseCases_maas360

UseCases_maas360

Unified Endpoint Management (UEM) helpt uw bedrijf bij het beveiligen en beheren van een breed scala aan apparaten en toepassingen die worden gebruikt door uw collega’s die op afstand werken. Door IBM Security MaaS360 met Watson in te zetten, beveiligt en beheert u platforms zoals: Apple iOS, MacOS, iPadOS, Google Android en Chrome OS, Microsoft Windows, robuust en IoT.


Aanpak_maas360

Aanpak_maas360

Met IBM Security MaaS360® met Watson-edities kunt u een diverse omgeving beheren en beveiligen (bijv. iOS, macOS, Android, Windows, Chrome OS), integreren met uw huidige technologieën en de eindgebruikerservaring vereenvoudigen.

Neem bovendien het heft in handen en schakel een zero trust-beleid in met TeamViewer Remote Support voor IBM MaaS360 met Watson. U kunt over-the-air (OTA) apparaatweergaven verkrijgen en binnen enkele seconden afstandsbedieningsfuncties uitvoeren en een groot personeelsbestand beheren met een klein IT-team.

Lees de IBM Security MaaS360-datasheet

Lees de TeamViewer en MaaS360 datasheet


omida_maas360

omida_maas360

Omdia heeft onlangs de marktradar “Unified Endpoint Management-oplossingen voor 2021-2022” gepubliceerd, waarin de markt, de trends en de spelers worden geanalyseerd.

IBM Security MaaS360 met Watson is uitgeroepen tot leider, “met veel functies en sterke mobiele beveiligingsmogelijkheden”.


meer informatie nodig?
Vul dit formulier in en we nemen contact met je op