MANAGING MICROSOFT

WINDOWS 10

met Maas360

Beheerders van mobiele apparaten hebben al lang toegang tot het beheer van mobiele apparaten met Mobile Management functies. Waardoor eenvoudig en veilig beheer van Apple iOS en Google Android apparaten mogelijk is. Daarentegen hebben laptop- en desktopbeheerders afzonderlijke tools waarop ze vertrouwen. Dit is op agent gebaseerde technologie om vergelijkbare beveiligingsniveaus te bieden voor pc’s en Mac’s. Daarom biedt Microsoft nu applicatie-programmeerinterfaces (API’s) ingebouwd in Microsoft Windows 10. Waarmee je laptops en desktops op dezelfde manier kunt beheren als je al jaren smartphones en tablets hebt beheerd.

TWEE DERDE van de Windows 10 pc’s en tablets worden naar verwachting beheerd via een uniform endpoint management (UEM) platform tegen 2020.

DAAROM IS DIT WAT JE MOET WETEN VAN MOBILITY MANAGEMENT & SECURITY

Als je naar Windows 10 (bent ge-) migreert maar ook nog steeds oudere systemen moet ondersteunen  …

Windows 10 is nu het favoriete Microsoft-besturingssysteem (OS). Vandaar dat organisaties die nog niet zijn gemigreerd, naar verwachting binnenkort de overstap zullen maken. Maar als je overgaat met jouw laptops en desktops, moet je wellicht ook oudere systemen zoals Microsoft Windows 7 blijven ondersteunen totdat deze migratie ook is voltooid. IBM® MaaS360® met Watson ™ biedt een combinatie van traditionele clients beheer en modern API-beheer. Waarmee je alle Windows-apparaten kunt beheren vanuit één plek. Kortom je kunt een Windows 10-laptop beheren met behulp van de Windows MDM API’s voor vergrendelen, lokaliseren en wissen. Maar ook een laptop patchen en softwarebeheer uitvoeren door een MaaS360-agent.

Beheer apparaten door zowel client beheer hulpmiddelen en MDM API’s

Flexibele uitrol door verzending van hardware met Windows 10 direct naar gebruikers zonder vooraf specifiek vereist images

Onderhoud systemen zonder fysieke handelingen door over-the-air (OTA) uitrollen van updates voor beveiliging en netwerken configuraties

Na implementatie beheer consolideren van Windows 10 en legacy-systemen

Door integratie met MaaS360 en Microsoft app stores voor nieuw toepassingen, legacy en verspreiden software, zoals Win32-apps

Als je een vereenvoudigde oplossing nodig hebt om te beheren 

en leveren MDM / EMM / UEM …

Met MaaS360 kun je alle belangrijke besturingssystemen beheren, inclusief Windows 10, Apple macOS, iOS en Android. De UEM-oplossing omvat  besturingssystemen, apparaten, apps en gegevens.

  • Apparaten uitrollen door Over-The-Air (OTA)

  • Automatisch bepalen Wi-Fi profielen, e-mail en zakelijke apps

  • Implementeer een generieke applicatie catalogus voor Windows, iOS, macOS en Android

  • Beheer van alle hardware en software, apps, patchen en updates vanuit een dashboard

53% van de ondervraagde besluitvormers van de wereldwijde enterprise-infrastructuur zegt dat VEILIGHEID EN PRIVACY de belangrijkste reden is voor een upgrade naar Windows 10

alle devices & OS

Als je consistente beveiliging moet leveren voor alle apparaat typen en besturingssystemen …

Veel op Windows gebaseerde beveiligings- en beheerfuncties die alleen werden ondersteund door groepsbeleidsobjecten (GPO’s) hebben API-ondersteuning. Waarmee de managementkloof wordt overbrugd die ooit bestond. 

Met MaaS360 kunt je Windows 10 API’s gebruiken om dezelfde apparaat- en app-beveiligingsbeleid op laptops en desktops te implementeren zoals je die ook hebt voor smartphones en tablets.

  • Codering afdwingen voor besturingssystemen en apps

  • Apparaten op afstand lokaliseren, vergrendelen of wissen en in realtime

  • Configureer toegangscodes en andere beveiligingsbeleid, whitelist of blacklist-apps en installeer Windows Informatiebeveiliging (WIP) voor preventie van gegevensverlies

Al je mobiele en endpoint beheerder rollen worden geconsolideerd …

In het verleden hadden de mobiele beheerders of e-mailbeheerders toezicht op het beheer voor mobiele apparaten. Terwijl laptops en desktops grotendeels werden ondersteund door de eindgebruiker computergroepen.

De IT-teams die laptops en mobiele apparaten afzonderlijk hebben beheerd, beginnen nu samenkomen.

MaaS360 UEM geeft dit geconsolideerde team één enkel platform dat inzichten en controle geeft over alle endpoints en eindgebruikers zonder talloze deeloplossingen.

Technologie convergentie verandert de manier waarop je endpoints beheert

Ontdek hoe eenvoudig het is om laptops, desktops, smartphones, tablets, wearables en Internet-of-Things (IoT) -apparaten te beheren. Samen met hun gegevens en apps en dat allemaal vanuit één beheerconsole.

Voor 30 dagen zonder kosten om te zien hoe jij geld kan besparen en de eindgebruikers een snellere en flexibeler implementatie ervaring kunt geven.