COVID-19 verandert de digitale werkplek.

Ben je voorbereid?

Deze ongekende tijden hebben bedrijven gedwongen om op afstand te werken. Van videoconferenties en samenwerkingstools tot online e-mailservices, er worden meer bedrijfskritische gegevens opgeslagen in de Cloud. Met een aanzienlijke toename van endpoints is een dagelijkse Online Cloud Backup oplossing belangrijker dan ooit om gegevens te beschermen tegen slechte actoren en incidentele verwijdering.

Cloud back-up is essentieel voor het beschermen van je gegevens in Microsoft 365

De serviceovereenkomst van Microsoft raad je aan regelmatig een back-up van alle gegevens te maken via services van derden

€ 110K+

zijn de gemiddelde kosten van een datalek voor het MKB 

76%

van de MKB-bedrijven meldde cyberaanvallen in 2019

32%

van de bedrijven heeft last van gegevensverlies in de cloud

Caldoo Cloud Backup is de Perfecte Aanvulling op Microsoft 365

Eén oplossing voor gegevensbescherming voor jouw meest kritieke Microsoft 365-services

Exchange Online Backup

Sharepoint Backup

OneDrive Backup

Office 365 Groups Backup

Microsoft Teams Backup

Email, calendar, contacts, tasks, notes, journals, public folders

Site Collections, subsites, lists, folders, files, versions

Full account, folders, files, versions

Conversations, Calendar, Files, Notebook, Modern Team Sites

Conversations, Calendar, Files, Notebook, Modern Team Sites

Hoe werkt het!

Geautomatiseerde Backups

Snapshots van de Microsoft 365-gegevens worden automatisch tot zes keer per dag opgeslagen, zonder opslaglimieten, overschotten of extra installaties. Dankzij geautomatiseerde detectie kan direct worden begonnen met het maken van back-ups van nieuwe gebruikers zodra ze worden toegevoegd binnen de Microsoft omgeving.

Toonaangevende gegevensbescherming

Gegevens verlaten Microsoft Azure nooit, waardoor je beschikt over alle ingebouwde beveiligings- en gegevensbeheermaatregelen van Azure. Bovendien worden de gegevens versleuteld met 256-bits versleuteling in rust en 128-bits versleuteling tijdens verzending.

Flexibele herstelopties

Voer volledige, gedetailleerde en point-in-time herstelopties uit met één klik op de knop. Dit stelt je in staat om gebeurtenissen van gegevensverlies, cyberaanvallen zoals ransomware en service-uitval on-premises en in de cloud te herstellen.

Meer weten vraag een quote aan!

Microsoft 365 is hard op weg een standaard te worden in het bedrijfsleven. Maar hoewel Microsoft zich richt op de beschikbaarheid van gegevens, schieten ze tekort op het gebied van herstel van gegevens. Simpel gezegd, Microsoft 365 is geen Backup oplossing.

Gebruikers van Microsoft 365 mogen erop vertrouwen dat ze een adequate bescherming hebben bij plotseling gegevensverlies. Onze Backup is speciaal ontwikkeld om de gegevens van Microsoft 365 te beschermen en eindgebruikers en IT-support te helpen.

De Voordelen:

  • Herstel snel gegevens bij een calamiteit en bewaar gegevens langer

  • Verlaag uw servicekosten door de Backup en het herstel van Microsoft 365-gegevens te beheren vanaf hetzelfde dashboard dat je gebruikt om servers, werkstations en kritieke bedrijfsdocumenten te beschermen

  • Verhoog de winstgevendheid met één vast bedrag per gebruiker ongeacht de benodigde opslagcapaciteit

  • Bij aanschaf een kosteloze migratie naar de nieuwe Backup omgeving