Security Awareness Programma

Bij de meeste bedrijven vormen de medewerkers het grootste beveiligingsrisico. Maar liefst 70%  van alle incidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Soms worden ze veroorzaakt door onoplettendheid. Maar in veel gevallen zijn medewerkers onvoldoende getraind om incidenten te voorkomen of tegen te houden, waardoor de systemen en data risico lopen.

Het is noodzakelijk om medewerkers bij te brengen hoe ze de organisatie en haar data beter kunnen beschermen. Een effectief awareness programma houdt ze doorlopend scherp en op de hoogte van nieuwe risico’s. Een eenmalige training werkt aantoonbaar slechts voor een beperkte periode. Met doorlopende trainingsprogramma’s blijven de kennis en het gedrag van werknemers op een constant hoog niveau. 

Houd medewerkers alert

Je wilt dat er in je organisatie bewust en veilig wordt omgegaan met informatie. Dat vraagt om een continu proces van opfrissen, herhalen en elkaar alert houden. Met onze kant-en-klare Information Security en Privacy Awareness library heb je een extra tool om bewustzijn en gedrag te trainen.

Iets voor jouw organisatie? Plan een online demo meeting.

In 30 minuten nemen we je mee door de opties en mogelijkheden. 

Security awareness in een voordelig abonnement

Je krijgt toegang tot een uitgebreide content bibliotheek, made in NL, met meer dan 40 trainingsmodules op basis van een abonnement. Hiermee kun je alle medewerkers trainen, intern en extern. 

Voordelen:

Updates en nieuwe content
Periodiek voegen we nieuwe content toe, zoals modules, micro-learnings en games.

Een uitgebreide content bibliotheek
Bevat meer dan 40 trainingsmodules, games en kennistesten over informatiebeveiliging, cybersecurity, privacy en de AVG.

Met of zonder leersysteem
Met ons leerplatform regelen we de distributie en meten we voortgang. De content is ook beschikbaar in SCORM en xAPI voor integratie in het eigen LMS.

Meertalig
Alle content beschikbaar in 8 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Tsjechisch.

Self Services
Zelf eenvoudig trainingsprogramma’s samenstellen en inzicht in de voortgang en resultaten van gebruikers.

Ontwikkeling
Minimaal 6 nieuwe modules per jaar.

Gebruikers & Toegang
Zelf gebruikers beheren of gebruik user sync met Azure AD. SSO-koppeling mogelijk (Microsoft Azure, Google G Suite, SURFconext).

awareness programma's

Van bewustwording en gedragsverandering naar een werkomgeving waarin veilig en informatie bewust werken de norm is. Dat is waar we bij Caldoo voor gaan!