Online Back-up: Iedere dag uw backup veilig opgeslagen

Een back-up maken van data is voor veel bedrijven inmiddels routine. Maar is die routine niet te vanzelfsprekend geworden? Oude methoden en technieken voldoen niet meer aan nieuwe eisen rond bijvoorbeeld privacy en efficiency.

Online Back-up, is de oplossing

Je wilt er zeker van zijn dat jouw data, mail en bestanden weer snel terughaalt als je ze nodig heeft. Daarom maak je back-ups. Die opslag van data moet wel efficiënt zijn, want de hoeveelheid data neemt immers exponentieel toe. Daarnaast stellen klanten, overheid en maatschappij steeds strengere eisen aan privacy. Daarom bieden wij een Online Back-up oplossing, als onderdeel van onze Next Generationoplossingen voor back-up en recovery.

Krachtige back-up faciliteit

Deze Online Back-up is een krachtige back-up faciliteit. Data, mail en bestanden worden met een vaste frequentie opgeslagen in onze back-up cloud en zijn eenvoudig weer terug te halen. Daarbij geven wij veel aandacht aan security en service. Je kunt er op vertrouwen dat jouw data altijd in goede handen is: veilig en toch snel toegankelijk. Ons team is daarvoor 24/7 beschikbaar.

Specialist in betrouwbaarheid

Als specialist begrijpen wij het belang van betrouwbare opslag van uw data. De data moet gegarandeerd altijd beschikbaar zijn. Wij slaan uw data daarom altijd op in twee datacenters. Bovendien mag uw data niet in verkeerde handen komen. Dus is jouw data op topniveau versleuteld en hebben we het ISO17001 certificaat, het hoogst mogelijke op het gebied van informatiebeveiliging.

Efficiënt databeheer en -verkeer

Wij gaan efficiënt om met data. Naast compressie van data gebruiken we de innovatieve techniek ‘In-File Delta’. Deze techniek zorgt ervoor dat alleen de wijzigingen binnen een gewijzigd bestand worden meegenomen in de back-up en niet het hele bestand. Dankzij deze techniek kunnen wij uw opslag en netwerkbelasting tot wel 50% reduceren.

USP’s Online Back-up

  • Volledig automatisch online back-up proces – geen omkijken naar

  • Efficiënt databeheer: compressie en ‘In-File Delta

  • Versies van verschillende momenten in de tijd eenvoudig terug te halen

  • Encryptie dataverkeer en -opslag conform militaire standaarden

  • Redundante opslag in volledig Nederlandse datacenters

Hoe het werkt?

  • De back-up wordt automatisch gestart en de data wordt lokaal versleuteld en gecomprimeerd

  • Data wordt over een beveiligde internetverbinding verzonden

  • Data wordt versleuteld opgeslagen in ons datacenter in Nederland conform ons ISO27001 certificaat.

  • Alle data wordt opgeslagen op een tweede server op een tweede locatie

  • Je hebt altijd toegang tot jouw data via het internet, of in geval van een calamiteit kan de data op een harde schijf worden aangeleverd.

Op maat gemaakt voor uw bedrijf

De Online Back-up is dé oplossing voor ieder bedrijf dat 100% garantie wil op het terug kunnen halen van data. Samen zetten we jouw eigen nieuwe online back-up procedure op. Na een vlotte installatie waakt ons vaste team specialisten 24/7 over uw back-ups. Online Back-up werkt voor alle platforms.

Via een prettige online interface ben je ook zelf in control. Je haalt ieder gewenst moment eenvoudig data terug. Je kunt ook oudere versies terughalen, over een periode – de retentieperiode – die je zelf bepaalt.

De kwaliteit van de back-ups wordt continu gemonitord, zowel automatisch als door ons team specialisten. Bij een afwijking ondernemen zij zo nodig direct actie. Via heldere rapportages die je online kunt raadplegen heb je continu zicht op de performance en eventuele bijzonderheden.

Meer weten!!

Voldoet jouw backup routine aan alle actuele eisen? Wil je 100% garantie op het terug kunnen halen van data? Wil je graag deze oplossing zien werken op jouw eigen infrastructuur? Dat kan. Wij bieden je een 30 daagse demo omgeving graag gratis aan. Wij komen tevens graag in gesprek met jou over deze backup oplossingen. Ons team van specialisten werkt vanuit Nederland 24/7 aan de business continuïteit van kleine én grote organisaties. We hebben de hoogst mogelijke certificering voor ICT-beveiliging: ISO27001.