A CISO’s guide to Mobile Threat Defence

Cybercriminaliteit is momenteel een erg belangrijk onderwerp, je kunt het je niet veroorloven er niets mee te doen. Beveiligingsinbreuken kunnen jouw organisatie lamleggen en jouw merk en reputatie enorm schaden. Wat je misschien niet beseft, is dat standaard beveiligingsoplossingen mobiele apparaten en app’s op de mobile werkplek niet of nauwelijks goed beschermen.

De CISO mobiele beveiligingsgids geeft security professionals een beter inzicht in enkele van de unieke uitdagingen op gebied cyberaanvallen. Nauwkeurige detectie van mobiele dreigingen en een efficiënte respons zijn cruciale componenten om geavanceerde cyberaanvallen op smartphones en tablets te voorkomen. Waardoor er velliger gewerkt kan worden door jouw medewerkers op mobiele apparaten.

Traditionele antivirus-app’s en oplossingen zorgen voor een beperkte beveiliging voor mobiele apparaten. Deze kunnen oude en daardoor bekende bedreigingen identificeren, maar ze kunnen nieuw gemaakte malware of kwetsbaarheden in netwerken, besturingssystemen en app’s niet detecteren.

Download de CISO-gids om beter te kunnen omgaan met bedreigingen tegen mobile apparaten. En leer:

  • Wat zijn de vijf grootste bedreigingen voor de mobiele beveiliging van ondernemingen!

  • Waarom mobiele beveiligingsoplossingen nieuwe malware en kwetsbaarheden in netwerken, besturingssystemen en app’s moeten detecteren?

  • Praktische tips voor het stoppen van mobiele aanvallen voordat ze beginnen!