Enterprise Mobility Management met IBM Maas360

Enterprise Mobility Management met IBM Maas360, het beheren en beveiligen van smartphones, tablets en andere mobiele apparaten die toegang hebben tot uw bedrijfsgegevens hoeft geen uitdaging meer te zijn. De meeste organisaties vandaag de dag hebben niet het real-time inzicht in en de controle over hun mobiele omgeving om daarmee de risico’s en de kosten van beheer van deze apparaten te verminderen. Op veel van deze mobile apparaten staan naast privégegevens ook vaak zakelijke gegevens. Dat brengt een groot beveiligingsrisico met zich mee. Bescherming van die zakelijke gegevens, zonder daarbij voorbij te gaan aan het gebruikersgemak, is dan ook een van de grootste uitdagingen voor ICT-afdelingen.

De Enterprise Mobility Management dienstverlening van Caldoo biedt hiervoor een oplossing en beveiligt alle tablets, smartphones en andere mobiele apparaten zonder concessies te doen aan het  mobiele werken van de medewerkers. Een dienstverlening die de kans op beveiligingsincidenten en datalekken in uw organisatie sterk reduceert en beschikbaar is voor de meeste operating systemen zoals Android, IOS, Windows en Blackberry.

Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management met MaaS360® vereenvoudigt het beheer van mobiele apparaten door middel van zichtbaarheid en controle van smartphones en tablets in de onderneming. De software ondersteunt apparaten, zoals de iPhone, iPad, Android en Windows Phone.
MaaS360 Mobile Device Management bevat de volgende functies en voordelen:

  • Snelle uitrol van mobiele apparatuur voor installatie en implementatie eenvoudig te stroomlijnen.
  • Integratie met bedrijfssystemen om de bestaande IT-investeringen voor ook voor mobiele apparaten te gebruiken.
  • Gecentraliseerd beheer aan de volledige zichtbaarheid en controle van de mobiele apparaten in uw netwerk.
  • Compliance en beveiliging om u te helpen apparaten en gegevens te beschermen.
  • Monitoring en rapportage op te sporen, te diagnosticeren en op te lossen apparaat- en gebruikers problemen.

De beveiliging wordt geregeld door Mobile Device Managementtechnologie. Alle mobiele apparaten en de acties die daarop worden uitgevoerd, worden voortdurend gecontroleerd. Hierdoor kan een apparaat geblokkeerd worden en data automatisch op afstand worden gewist, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal. Daarnaast maakt deze technologie het mogelijk alle mobiele apparaten centraal te beheren. Distributie en beheer van zakelijke en publieke applicaties worden daardoor een stuk eenvoudiger, mede door een hoge graad van automatisering.

Modulair schaalbaar

Enterprise mobility Management is een robuuste en flexibele oplossing die modulair inzetbaar is en eenvoudig op te schalen.

Snel veilig werken

De Enterprise Mobility Management dienstverlening is snel en eenvoudig te installeren in uw bestaande omgeving. In één week bent u operationeel, waardoor de implementatiekosten erg laag blijven. Veilig Mobiel is een Cloudoplossing waardoor u zelf weinig onderhoud heeft aan het systeem en het ook geen impact heeft op uw IT-infrastructuur.

Veilig werken

De Enterprise Mobility Management dienstverlening van Caldoo is gebaseerd rondom een solide en absoluut veilige Cloud infrastructuur van IBM waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. U kan kiezen uit een breed scala van diensten variërend van volledige uitbesteding van het beheer van uw mobiele vloot tot beheer in eigen beheer.

Wil u meer hierover weten neem dan contact met ons, we organiseren graag een vrijblijvende demonstratie. U zult verrast zijn door de mogelijkheden en aantrekkelijke kosten.