PRADEO SECURITY integrates with IBM MaaS360

Pradeo kondigt vandaag een nieuwe mobiele beveiligingsintegratie van PRADEO SECURITY aan met IBM MaaS360 met Watson, die een snelle en automatische beveiliging van mobiele apparaten biedt.

Pradeo en IBM gaan samenwerken

Strategische mobiele initiatieven worden het best gediend door een Unified Endpoint Management (UEM) oplossing te implementeren. Om zo een ervoor te zorgen dat mobiele apparaten voldoen aan beveiligingseisen die organisatie en hun gebruikers hieraan stellen. Dit is in lijn met de mobiele strategie van CISO’s. PRADEO SECURITY en MaaS360 met Watson bieden hierdoor een naadloze oplossing aan voor een veilige bedrijfsmobiliteit.

De PRADEO SECURITY Mobile Threat Defense module kan geactiveerd worden in één klik van de IBM MaaS360 interface. Het zorgt hierdoor voor een automatische koppeling van de mobiele devices en de applicaties die hierop zijn geïnstalleerd naar de gedragsanalysemotor van Pradeo. Op basis van de gedane analyse werkt PRADEO SECURITY automatisch een specifiek kenmerk van een device bij in de MaaS360 omgeving in overeenstemming met het door het bedrijf gedefinieerde beveiligingsbeleid. Een geavanceerd beschermingsniveau is beschikbaar door de PRADEO SECURITY agent op mobiele apparaten in te zetten om zo te profiteren van proactieve toepassingsbeveiliging, beveiliging van apparaten en communicatie.

Partners IBM

IBM MaaS360 met Watson is de eerste en enige cognitieve unified endpoint management (UEM) oplossing die nu verkrijgbaar is. Waardoor er nu een slimmere aanpak voor bedrijven beschikbaar is voor alle eindgebruikers om hun endpoints, applicaties en content te beheren en te beveiligen. MaaS360 kan gebruikt worden om uiteenlopende mobiele devices te beheren, waaronder smartphones, wearables, tablets, laptops en robuuste IoT apparaten, allemaal vanuit een enkele beheerconsole. Door het bieden van een native-achtige aanpak van containerisatie, behoudt MaaS360 de persoonlijke levenssfeer en beschermt de werkgegevens zonder de eindgebruiker-ervaring in gevaar te brengen.

pradeo

PRADEO SECURITY Mobile Threat Protection biedt een 360° oplossing die applicatie-, communicatie- en apparaatlagen beveiligt. Door de combinatie van dynamische en statische analyse biedt PRADEO SECURITY “0-day” bescherming, waardoor automatisch nieuwe en geavanceerde bedreigingen worden geblokkeerd. Pradeo is wereldwijd marktleider in mobiel beveiligingsgebied, biedt innovatieve diensten ter beveiliging van smartphones, tabletten en verbonden objecten (IoT).